Estetica dentara

Smiles and More: Cabinet stomatologic Bucuresti > Servicii > Estetica dentara


Pe langa sanatatea obligatorie, aspectul a devenit o caracteristica a marcii personale, deci o trasatura la fel de cautata cand vine vorba de vizitele la dentist. Estetica dentara se adreseaza pacientilor care-si doresc dinti sanatosi, bine aliniati, cat mai armonizati cu fizionomia si nu in ultimul rand, cat mai albi. Acordam atentie tuturor detaliilor care tin de dantura. Uneori, cea mai îngrijita dantura necesita mici „retusuri” pentru un zambet superb si dinţi cu aspect natural. Alteori, corecturile necesare sunt de amploare mai mare, pentru a obtine zambetul mult dorit.

Noi putem corecta modificari ale dintilor de: pozitie (ex: dinti rotati, suprapusi), volum (ex: dinti prea mici), forma (ex: în forma de „colt”), culoare (ex: coloratii ale dintilor tratati pe canal sau modificari ale culorii provocate de cafea, vin rosu sau alti factori).

Aceste modificari se realizeaza cu ajutorul mai multor tehnici, alegand-o pe cea mai adecvata cazului dumneavoastra: remodelare estetica, tratamente de albire in cabinet sau la domiciliul dumneavoastra, tehnici de restaurare adeziva directa cu compozit, incrustatii ceramica, incrustatii compozit, fatete ceramice cu estetica de exceptie, coroane integral ceramice pentru dintii frontali (culoare identic naturala) etc.

De asemenea, avem disponibila o gama variata de bijuterii dentare.

FRUMUSETEA INCEPE CU UN ZAMBET PERFECT!