Aparat dentar INCOGNITO

Smiles and More: Cabinet stomatologic Bucuresti > Servicii > Aparat dentar INCOGNITO


Este o alternativa mai estetica la traditionalele aparate dentare clasice. Inventatorul acestui aparat revolutionar de corectare a danturii, medicul german Dr. Dirk Wiechmann, a pus la punct aceasta tehnologie inovativa computerizata, astfel incat aparatul se muleaza perfect pe spatele dintilor, fara a se vedea din exterior. Pacientului ii sunt garantate confortul si precizia unui aparat de calitate premium.

Specialistii spun ca aparatul dentar INCOGNITO ofera unele avantaje pe care un aparat ortodontic clasic nu le are. Este complet ascuns vederii, iar pacientul poate sa zambeasca fara nici o retinere. Rezultatele se vad mult mai repede, intr-un timp mai scurt decat la aparatele conventionale. Poti sa zambesti in voie, nu trebuie sa astepti sa se termine tratamentul. Poti sa ai zambetul mult visat, fara sa te grabesti sa dai aparatul jos mai devreme.

Aparat dentar incognito – Ce implica tratamentul?

Tratamentul Incognito va implica initial realizarea unei amprente de silicon, dupa care se realizeaza un mulaj in ceara prelucrat prin intermediul unui dispozitiv de scanare 3D de inalta rezolutie optica. Aparatul ortodontic este realizat in laboratorul din Germania al companiei producatoare dupa efectuarea analizei si a scanarii computerizate pentru mulajul danturii si este montat doar de specialistii acreditati de catre doctorul Dirk Wiechmann.

Avantajele aparatului Incognito sunt:

  • Aparatul dentar nu este vizibil din exterior, astfel incat dintii pot fi indreptati discret
  • Datorita utilizarii unui sistem de suport individual sunt prevenite efectele negative asupra modului de a vorbi si a manca
  • Pacientii nu dezvolta alergii
  • Imbunatateste in mod semnificativ ocluzii grave
  • Reduce aparitia cariilor dentare
  • Imbunatateste zambetul intr-un interval scurt de timp.

Potentialele dezavantaje ale aparatului Incognito sunt:

  • Tratamentul poate fi costisitor
  • Nu toate cabinetele dentare ofera acest tip de tratament, el fiind unul relativ nou
  • Durata tratamentului variaza, dar este relativ scurta în comparatie cu aparatele traditionale Odata montata, veti avea nevoie de circa de 2 saptamani pentru va adapta la noul aparat. Pentru cea mai mare parte a pacientilor, rezultatele se vad in 9-15 luni de la inceperea tratamentului.