SMILES & MORE este unul dintre cele mai moderne cabinete stomatologice din Bucuresti, situat in apropiere de Piata Victoriei, pe strada Monetariei nr. 12, in sectorul 1. Echipa de medici dentisti cu specializari obtinute atat in tara, cat si in strainatate, acopera intregul spectru al afectiunilor stomatologice.

SMILES & MORE ofera servicii complete de stomatologie, la cele mai inalte standarde de calitate si la preturi corecte, reunind intr-un singur loc medici specializati in toate domeniile stomatologiei: endodontie, ortodontie, estetica dentara, protetica dentara, implantologie, parodontologie, pedodontie.

Formarea profesionala temeinica si respectul pentru munca sunt principalele criterii dupa care am selectat membrii echipei noastre de specialisti. Echipa noastra participa permanent la cursuri de specializare, astfel incat medicul dumneavoastra curant sa cunoasca ultimele tehnici si descoperiri in domeniul medicinei dentare. Grija pentru pacient este principala noastra preocupare.

De ce sa alegeti SMILES & MORE?

  • Pentru ca increderea si confortul pacientului reprezinta primele noastre preocupari
  • Pentru tehnologia de ultima generatie si procedurile medicale minim invazive
  • Pentru timpul scurt in care se poate stabili o programare
  • Pentru ca gasiti toate serviciile stomatologice intr-un singur loc
  • Pentru ca este important sa aveti incredere in medicul care are grija de sanatatea dumneavoastra, iar asta este exact filozofia cabinetului SMILES & MORE

Puteti programa un consult pentru a va convinge de toate cele de mai sus la numarul de telefon 0720.018.681 ( Dr. Mihaela Parlog) sau e-mail: mihaela@smiles-and-more.ro .